Valentine's Weekend Menu

Menu available Thursday 13th, Friday 14th and Saturday 15th February

Menu podáváme ve čtvrtek 13.1., pátek 14.1. a v sobotu 15. února

Glass of Cava / Sklenička Cavy

TO START / PŘEDKRM

Seared lamb fillet, chorizo, goat cheese, green beans
Sežehnutý jehněčí filet, chorizo, kozí sýr, zelené fazole
or / nebo
Fish cake, red pepper aioli, salad
Rybí karbanátek, aioli z červené papriky, salát

SOUP / POLÉVKA

Jerusalem artichoke & prosciutto soup
Topinabur & prošuto

MAINS /HLAVNÍ JÍDLO

Roast quail, mushroom duxelles, black-eyed peas, orange
Pečená křepelka, houbová nádivka, černé fazole, pomeranč
or / nebo
Baked Atlantic Cod, herb crust, brandade & fresh greens
Pečená atlantická treska, bylinková krusta, šťouchané brambory Brandade & čerstvá zelenina

DESSERT / DEZERT

Strawberry meringue roulade
Jahodová meringue roláda
or / nebo
Pressed chocolate cake, Chantilly cream
Čokoládový dort bez mouky s vanilkovým krémem Chantilly

Total menu price (per person)          995,-
Cena celého menu pro 1 osobu je          995,-

%d bloggers like this: